ANTALYA / KEPEZ - İsmail Hakkı Kaya İlkokulu

İsmail Hakkı Kaya İlkokulu

Teomanpaşa Mahallesi 2282 Sokak No 2 Kepez/ANTALYA
Vizyon
Okulumuzda çalışan öğretmenler, paydaşı olduğumuz öğrenci ve veliler, okulumuzu aranılan, her gün kendisini yenileyerek çağdaş, çevresinde çekim merkezi ve katılımcılarla birlikte Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda en iyi bir kurum olarak tanınmasını sağlamak. Öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak.
Misyon
Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak; onların yurt sevgisi ile dolu; Atatürk´ü ve Atatürkçülüğü iyi anlamış; geleceğe umutla bakan; kendisi ve çevresi ile barışık; bilgili, becerikli, cesur; ülke kalkınmasında severek görev alma isteği duyan; kendini önemseyen, özgüvenli bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri kazandırmak; öğrenci, veli, çalışan ve çevrenin beklentilerine yanıt vermek.
Başarılar
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları İlçe turnuvalarında okulumuz 3. sınıf öğrencisi Beril YARDIMCI 2. olmuştur.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Sabah Grubu Giriş 08:00 Çıkış 13:00 Öğle Grubu Giriş 13:10 Çıkış 18:00
Klima
Toplu taşıma
Teomanpaşa Mahallesi 2282 Sokak no:2 Kepez/ANTALYA
İl ve ilçe merkezi
Proje Çalışmaları
Okulumuzda AHENK,ASİST, Kütüphanesiz Okul Kalmayacak, Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm, PİKTES, Sıfır Atık, Anadolu Masalları, e-Twinning projeleri yürütülmektedir. Okulumuz e-Twinning Ulusal ve Uluslar Arası Kalite Etiketlerimiz bulunmaktadır.